3 Aralık 2015 Perşembe

Potansiyel Her Şey

 21. yüzyılda doğmuş ve yolunuz öyle ya da böyle sosyal medyadan geçmişse gerçekten çok şanslısınız. Çünkü siz artık potansiyel bir her şeysiniz. Siyasal ilişkilerde uzman, ticarette demirtaş, ekonomist, photographer, designer hatta hatta inanmayacaksınız belki ama makinist bile olabilirsiniz. Sonuçta bir trene bakar. Kolay dostum kolay...

 Rus uçağını düşürdük ya hani illaki duymuşsunuzdur. Nasıl komutanlar türedi birden fark ettiniz mi? Herkes siyasal ilişkiler uzmanı. Genel kurmaylık rütbe gerektirmese o da dizer omzuna yıldızlarıda bakma! galaksi hepimizin sonuçta. Allahım bir kulaktan dolma bilgilerle karın doyurma çabaları, bir komploteoriler bir contemporary artistler ki sorma gitsin. Ama napacaksın kardeş yirmibirinci yüzyıl işte.
 Enflasyon, delegasyon, rant bu 3 kelimeyi biliyorsan tamamdır. Twitter hesabında yıllık büyüme payı hakkında 5 tweet atabilirsin. Hadi yine iyisin. Artık sen bir ekonomistsin….
 Iphone 3’ten sonra üretilmiş bir telefon var mı elinde. Samsung, apple, vestel fark etmez. Indir bir vsco, ay inanmıyorum iyisi mi sen bundan böyle photographerım de. Illaki vardır evde bir Sabahattin Ali kitabı. Ca’nım Instagram, Ruhum Photographer. Çek koy. Anında 40 like benen sana hediye.
  Designer olmak biraz doğuştan olmalı. Ne biliyim en azından çocukluk hayatının her hangi bir 3 saniyesinde kıyafet tasarlama hayali kurman lazım. Biraz çetrefilli o iş. Zor yani. Düşünsene düşünmen gerek. OMG!!!!
 Üzülmeyin yukarıda saydığım mesleklerden birini henüz edinmediyseniz hala şansınız var. ama unutmadan küçük bir uyarı Türkçe Öğretmenliğinde kontenjanlar tükenmek üzere. –de ayrı mı yazılıyordu?
 Hadi canım öptüm. Neyse
uyarı: Blogumdaki fotoğrafalrı ve yazıları izinsiz kullanmak YASAKTIR!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder