29 Ekim 2014 Çarşamba

Bir Tabak Dolusu Hayalgücü

  Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan `Merhaba`. Size bugun bir instagram hesabı yazısı yazdım. Belki de çoğunuzun takip ettiği bir hesap olabilir ama ben henüz duymamış olabilenleri hesaba katarak yazayım, hem de bir kendimi hatırlatayım dedim.
  Samantha Lee Malezyali bir anne. İnternet dünyasının içinde hayalgücü ile var olanlardan. Ne mi yapıyor? Tabakları eğlenceli ve sağlıklı bir hale getirip, çocukların iştahını acıyor. İlk basta kendi iki kizi için süslemeye baslasa da hayalgucu ve sosyal medya sayesinde tüm dünyaya kısa zamanda ününü yayan basarili instagrammerlardan biri.
  Öyle ki Dunyaca ünlü tv showlarına dahi konu olmuş durumda. Rachel Ray`e göre yetenekli bir sanatçı ve müthiş bir anne. Daily UK gazetesine göre bir tabak yemek için fazlasıyla sanatlı ve daha nice gazetelerden, dergilerden ve kişilerden övgü dolu yorumlar yapılmış kendisine.
  Ülkemizde de bir firmayla ortaklaşa tabaklar hazırladı. Kiminle mi? Tabi ki son zamanlarda  başarısına başarı katan Türk Hava Yollarıyla. Yazimi kisa tutup sizi kendisinin instagram hesabına yönlendiriyorum. instagram hesabi: leesamantha  yi mutlaka takip listesine eklemelisiniz.
kendisinin Messiyi yaptığı videoyu da dilerseniz buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
kaynak:leesamantha.com
Uyarı: Blogumdaki resimleri ve yazıları kullanmak KESINLIKLE yasaktır!!!!
Seyma KURALKAN
instagram:symakrlkn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder